grupptryck ni vet

år tvåtusennio har varit allt annat än average, som vi hade sagt om vi bott i staterna. vi säger väl medelmåttigt. jag hatar ordet medelmåttigt. jag får en sådan äcklig känsla av det bara.

hur som helst så har året bjudit på en hel del sockerbitar. det har varit skratt, gråt, fylla, norrmän, musik och massa andra saker som gör en på ett sånt bra humör. gråt får en faktiskt på bättre tankar.

jag har försökt lista dagar slash saker slash händelser på året, som varit lite extra underbara än dom andra. här är en del av de dagar slash saker slash händelser som jag kommer att minnas om tvåtusennio år.

  • spanien med jennie
jag for till spanien och la bisbal tillsammans med min gamla goda underbara vän jennie. vi stekte runt i svarta bilar med nedvevade rutor och partymusik. vi for på klubbar med dansande gudar och vi samlade på oss rosor från främlingar. vi gick på maskerad och träffade kycklingar, basketspelare och robotar. vi höll på att skrämmas ihjäl av flygplan och vi hade riktigt kul med 41-gradig feber.



  • brännbollsyran
sofia var den enda som spelade. hon förlorade alla matcher. men vi kollade på ändå. vi såg alcazar och det är rätt läskigt hur bra både jag och sofia kunde låtarna. nästan längst fram stod vi. och sjöng. vi snackade med industri royal och vi skulle på efterfest. jag skulle heta sanny och sofia skulle ha en scarf. vi spelade ölspelet och jag söp folk under bordet.



  • trästockstorsdagen
jag hann vara på trästock en dag. en endaste liten dag. på torsdagen. jag hann träffa flertalet klassvänner och en hel del okända beatboxtalanger, trädkramare och gamla bekanta. jag fick kramar och nästan en polisrapport och jag fick följa med backstage. linda spelade och deportees var så fina.



  • palamós
än en gång spanien. nu med finaste martha. och våra madres. vi stekte på stranden hela dagarna, käkade vattenmelon, missbrukade fanta lemon och spanade in stekheta grannar. om nätterna umgicks vi med nyfunna vänner som gillade partymusik och vi åkte runt och det var så varmt och dom körde så fort så vi skrek och kollade att bältet var fast. vi for på nattklubbar och köpte vodka för glasspengar och vi spelade fotbollsspel på barer. vi satt på stränder och snackade skit och vi träffade irländare som var så söta. jag fick ett halsband så som dom brukar få på film. det ligger på min stereo och varje gång jag ser det vill jag tillbaka. bara för en liten stund.



bara för att jag är trött

ta fram din mobil.
bläddra igenom din inkorg.
stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
gör likadant på varje fråga.

vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
vad är det som har hänt?

vad säger du alltid till din bästa kompis?
SATAN!

vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
haha, vad är det du nu hittat på?

vilket sms blev du mest berörd av?
varför, sötnos?

vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
jag kommer snart.

vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
nej, det tror jag inte!

vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
let's kill'em all, du har ju ändå skön plats!

vad vill du höra mest av allt?
en kvarting explorer och tre 7.0:or.

vad skulle du säga om du fick löneförhöjning?
vi måste ta bussen imorgon.

din romantiska replik?
jobbar du till två?

vad skulle du säga om du blev bestulen?
god jul och gott nytt år!



jag klarar mig aldrig ensam

jag tänkte bara berätta hur bra gårkvällen var. vi åt så vi nästan sprack. typisk tjejmat egentligen. sallad och paj och mums. vi lekte lekar. linnéa var mest sugen, martha hade bäst tungteknik och suss pojkvän hade längst.
vi skrattade och grät av att vi skrattade och vi sjöng med till gamla håkan-låtar tills våra röster försvann och julgranar nästan gick av. vi färgade emilias vodka grönt och nedia busplingade och köpte snus.
gårkvällen var alltså hur bra som helst. som vanligt. det kan ju inte bli annat när man samlat de allra bästa flickorna.

nu ska ja städa upp lite. jag tänkte att det hade varit skönt med rent när det strax är ett nytt år.
lyssna på lasse lindh ska jag också. älskade, älskade lasse.





damn sexy bitch

ikväll var jag hos min vän frida.
med mina andra vänner.
det var galet som vanligt och nu är jag hes.
det är håkans fel.




finska bögar och norrländska spritknyckare

trästocksfestivalen år tvåtusensju. jag och bästa barndomsvännen linda for. vi hade våra the breeze the breath-tröjor på oss. vi kollade ner på alla fejkade emos som sprang runt och spydde bakom tält och skrek och var packade. tårar ritade under ögonen och såklart en likadan tröja som precis den vi hade på oss. vi visste att ingen ens egentligen hade hört deras låtar på riktigt. så vi satte oss ned och brände oss på en brännässla och drack utslagen cola. då plötsligt kom det gåendes ett gäng, som nyss också bränt sig på en brännässla och som sa att de tyckte vi såg helt ok ut. vi gillade dom från första början.
jag skrev ned min msn på en random bruds hand, med hennes eyeliner. jag satt och tänkte i bilen hela vägen hem, att jag hoppades att hon inte glömde bort att hon hade min msn skrivet på hennes hand med en eyeliner, och duschade utan att skriva ned det eller gick ut, utan vantar när det regnade.
hon glömde inte bort att jag skrivit min msn på hennes hand med en eyeliner.
och efter trästocksfestivalen tvåtusensju har jag och min sarah gjort massor. vi har letat förgäves efter pojkar utan magar, vi har hittat på helt nya djurarter. jag har lärt henne skiva gurka och hon har lärt mig att dricka jack daniel's i armkrok.

det jag främst ville säga med det här är att jag är så glad att jag och bästa barndomsvännen linda tog oss iväg till skellefteå den där sommardagen tvåtusensju, och att jag saknar sarah jätte mycket. här är hon. min vän sarah. hon är så snygg att man nästan blir galen.


den som dör får se

jag har börjat få utslag i ansiktet. det är riktigt konstigt. det ser ut som små bett, typ som myggbett. men myggor fryser väl ihjäl?

och kan ni inte snälla tala om för mig vilka ni är, som läser? bara en liten minimening. typ hej, jag bor i fjollträsk och fascineras av att det faktiskt finns folk i norrland på riktigt. eller hej mannen, jag heter snorum och är lite sämre än dig. eller vad ni vill.
typ att ni också vill dricka rosévin i paris en sommar på en gräsmatta eller att ni vill dräpa mig med era bara händer.
gör vad ni vill. ni väljer. bara ni skriver. snälla? bara ett ord? det hade varit kul att se om det verkligen finns personer som läser det jag skriver och att det finns folk som är så gulliga att dom gör som jag säger.



prinsessan av peking

julmust, mandariner, kaffeljus, gräddte, choklad-chili glögg, marianne-tryffel, juldukar, katt i soffan, da vinci koden på tv och snöflingor utanför fönstret.
mamma fixar curling till nyår, och jag är taggad.
middag hos frida, vip och knytkalas, trevliga tjejer och en massa öl.
först bio med småkusiner. alvin och gänget. popcorn, segaråttan, troligtvis också frasses eller max eller mia's.
idol-erik och idol-calle ska vi nog få in i bilden också.
det nya året hos frida det med. med ungefär samma personer som starten på det här.
och det verkar ju ha varit en fin mix, eftersom det här året faktiskt blev ett av de bästa.

där har ni. massa ord som inte ens hör ihop. men det spelar väl ändå ingen roll.
här är en bild från snart precis ett år sedan. man ser lite erik, lite emilia, och frida. en johan också. och skuggan av en andreas. lite rök i bakgrunden och ett och annat leende.


jag blir aldrig nöjd ingen kan vara perfekt det kan jag förstå

ibland blir jag bara less.
jag blir less på meningslösa grejor som jag inte ens borde kunna bli less på.
jag skäms så brutalt ibland, över att vara ung idag.
varför är det så 'grymt jävla megak00lt' att slå andra?
varför är det viktigaste hur folk ser ut?
varför är bög ett fult ord?
var fan är världen på väg?

varför tro att man är något, när man egentligen bara är tolv år och så osäker man kan bli?
när man är tolv ska man ha saftkalas i garderober och rita hjärtan runt de sötaste pojkarna i skolkatalogen. man ska fnissa och bli tomatröd i ansiktet när en farmor frågar vem pojken på bilden i börsen är. man ska inte behöva veta vilket vin som passar till kött, eller hur en cigarett smakar och bränner i halsen och hur röken bränner sig fast i håret så shampo-lukten nästan försvinner. man ska vara ute i täckbyxor och mössa och handskar och täckjackor och det ofärgade håret i en hästsvans, och leka att man är i ett snöparadis med snökungar och snödrottningar och inte behöva fundera på var man ska på fest till helgen. eller vem man ska nita. vem man ska kalla negerjävel eller vem man ska få omkull.

egentligen vet jag inte om man måste göra det, när man är tolv. det enda jag vet är att jag gjorde det. jag och mina vänner lekte nog nästan fortfarande med dockor då. det enda jag egentligen vet, är att jag skulle ta vara på den tiden, om jag var tolv igen. då allt var så enkelt. när kärlek var pussar på kinden och bråk när någon tappat bort en penna.

men egentligen, varför orkar jag ens bry mig?

for the price of a cup of tea

igår tog jag hand om halva byns jackor. det var en massa folk på dans. det var allt ifrån de där supersnygga som gick i nian när man gick i sexan och ville gå i nian och vara snygg, till det där folket som man aldrig trodde skulle kunna bli något, men som nu hade de finaste jackorna och de finaste skorna och som log sådär snällt. det fanns också folk som haft det alldeles för kul före, och det fanns dom som hade behövt ett antal vinflaskor extra.
det blev inte så många slagsmål. ordningsvakterna berättade för mig att det var för att det var en sån mysig stämning i vår lilla by, att ingen ville slåss eller bråka eller ens gräla.
jag tjänade trehundratjugofem och femtio och jag skrattade ibland så jag grät. det är bara i min lilla mysiga by folk går på dans i skoterjackor och skoterbyxor och skoterkängor.
i ett hörn stod en pajk med träningsoverall och en norrlands. en full och lycklig och rultig och glad kvinna i sina bästa år gick fram och frågade om pajken med träningsoverallen hade en tändare. ' ja ä int en smoker' svarade han.

ibland tycker jag om norrland. ibland tycker jag om den lilla mysiga byn.
men det är som sagt bara ibland.


we like noise

nu ska jag jobba. till sent. jag ska sitta i garderoben på juldagsdansen och umgås med min bror och min mor och hela vindelns if och hela vindelns fyllehundar till befolkning. jag hoppas på slagsmål och dåliga raggningsrepliker.
wish me luck, fina ni.

don't call me peanut

det här är en ny lista. det är en sån där lista som man kan lyssna på när man åker buss eller bil eller flyg. eller som man kan lyssna på när man cyklar på sommaren och man inte vet var man ska, eller när man längtar efter något som man inte har eller tror att man aldrig kan få.
det är en lista som får en att älska allt, lite mer. det är en sån där lista med poeter som inte är från denna värld. den är så underbar att jag får lite gåshud när jag tänker på den


sluta mesa och börja resa

jag tyckte egentligen inte så mycket när jag vaknade imorse av att mamma berättade att mormor& morfar inte kommer för dom har magsjuka. jag kände egentligen inte någon vidare julstämning igår heller, även fast jag kollade sönder sunes jul och sjöng lite pelle svanslös och klädde granen. jag kände inte ens som att det var jul när tomten med en räv runt halsen kom och skrämda barn gömde sig bakom soffan.

jag kände inte ens att det var jul när vi åt middag. vi åt kalkon och revbenspjäll och cheesecake, bara för att det är så hemskt mycket godare än någon burk sill som var kvar sen i påskas och äckliga laxar.
det har hur som helst, vare sig det varit en julig eller ojulig dag, varit mysigt gånger tusen och jag är lite rikare och lite fattigare, men vad gör det egentligen? och fått ett par nya stickade fina,mjuka,sköna, ostickiga sockar av farmor.
pappa tyckte också, som rubriken avslöjar, att jag skulle sluta mesa och börja resa. lite gulligt tycker jag. han var stolt över att han rimmat det alldeles själv. jag var inte ens förvånad över att det var han som rimmat. men lite halvfinurligt var det allt.








glad tjej och god jul

min bror slår in julklappar, mamma hjälper min bror att slå julklappar, katten hoppar i granen och hunden morrar och jag är sugen på julmust och jag blir jätte glad av alla sms som kommer och jag lyssnar på kings of leon och känner att julafton är helt okej.

god jul!



måste måste måste efter

-fara som au pair till england, till någon ranch med hästar och inga gatlyktor och en liten unge som har fräknar och rött hår och heter harry. mama& papa ska vara snälla, jag ha eget rum med massa ljus och fina bilder på de finaste på väggarna och sen ska jag baka lussekatter till jul. utan russin.
-till new york för att gå på klubbar där bara sånna som blivit less på radioskval och svenskar, hänger. där folk bara är, där ingen frågar frågor som egentligen inte är intressanta, och där alla är så fina i lackskor och lockigt hår och rött läppstift.
-träffa min egna vind eller båt, dricka rosévin på grönt gräs i paris tillsammans med folk som anser sig vara bra, men inte för bra.  -dansa tillsammans med änglar ända till morgonen någon midsommarafton där inga förutom de allra bästa är, lyssna på gamla goda bright eyes och skratta tills magknip.
- ha en egen fin lägenhet som bara skriker fanny om den. massa ljus, återigen. fina färger men mest svart och ljust och vitt och så. skivor överallt, sen så ska det vara så där lite gulligt stökigt. dessutom ska det finnas te i alla de möjliga smaker & jag ska bjuda över mina vänner med fina frisyrer, hjärtan av guld och bra musiksmak på middag, bara för att jag kan. helst skulle den vara i någon fin stad som barcelona, london eller barcelona.

det är väl lite av det jag vill. jag märker att jag mesat ned mig sedan svartlila hår, hardcorekonserter och drömmar om en pojke som inte bryr sig ett piss om annat än smink& marilyn manson. egentligen har jag inte det. jag har bara börjat värdera saker annorlunda.


tror jag.



un jour comme un autre

jag har hittat en person som jag vill bli som. en sån där person som lyckats med alla saker som jag vill lyckas med. hon är en sådan där person som jag inte alls trodde att hon var, och jag blir lika fascinerad varje gång jag inser att helt normala människor kan göra sitt liv så bra, om man bara vill och orkar och vågar.

hon har fina klänningar på vardagar, den finaste pojken på jorden vid sin sida, snörningsskor och levande blommor i fönstret. dessutom läser hon böcker av ryska författare som är flera hundra år, och hon gillar tavlor som ingen annan förstår.

hon är inte superhjälte i någon flashig serie på tv, hon är på riktigt. jag vet att hon finns på riktigt. jag har av någon tråkig anledning bara missat henne. jag vet inte hur jag kunnat göra det. och nu är jag nästan förälskad. inte förälskad som i kär, bara förälskad som i att jag förstår vad andra personer ser i henne.


alla som inte dansar

dom skojar? maskinen till umeå open? snacka party där alltså.
markus krunegård på lördagen också.

jag känner nästan att det hade varit trevligt med en umeå open-biljett i julklapp.
kanske lite sent att komma på. men det här ska gå vägen ska ni se.


to be with you

rim är roligt. och tetris är ännu roligare. vet ni vad? jag har nu ett nytt rekord. snart 100. det är fan inte dåligt.

återigen: jag har en dryg katt. hon är gömd i julklappspåsen och kommer inte ut. och hon blänger på mig lite så där bitchigt.


jag är på gång

medans resten av familjen sliter och så, så sitter jag klistrad framför tetris. jag är snart tillbaka på elitnivå. just nu snöar det utanför fönstret och en team-pontare medlem postar något i vår brevlåda. det var som tusan.



om man kollar noga så ser man att jag är bara 11 rader ifrån det gamla rekordet.
om man kollar ännu nogrannare ser man vad jag lyssnar på, på spotify.
calle: my man. fin bakgrund har jag också. det är jag och mina raringar.

(typ) aldrig tidigare visat material








1. kvällen som spårade @fridas
2. kvällen som spårade @peters
3. shot-tävling på stranden utanför palamós
4. kvällen som spårade @sagas
5. jennie,frida& emilia hos martha, 16 år.

alla vet det

"vi är mer kulturellt inställda och inte lika insnöade som alla robban- och förmdligen de flesta vindelnbor.
sen har jag stuprör och vissa bönder tycker det är bögigt"
- jörgen anesäter

jag tycker min vän jörgen är rätt söt, rätt så korkad ibland, men söt.

mina förra klappar till er har varit riktiga floppar

jag blev inspirerad av YOyoyoyyossan med julklappsrim. dock är jag inte i närheten av att vara lika kreativ som henne, som hittar på egna rim. jag googlar. funkar nästan lika bra. tummen upp.

Varken hot eller bittra skrik,
varningslarm eller skränig musik,
får Anton att släpa sig upp ur sin binge,
så nu provar vi med en propellervinge.
Det var jag som fann detta geniala.
Måtte det rycka dig ur din dvala.


snacka om äg. jag vet att min bror älskar mig. och kommer älska mig ännu mer efter torsdag (L)


etthundratvå dagar kvar

jag får aldrig ens bädda min säng. kattkräket bara springer och sliter upp allt. true story faktiskt.


tears don't fall

jag läste någonstans att det inte är städningen som tar tid, utan att det är alla minnen som bubblar upp som gör't. och så är det. som min vän frida, har jag också tusentals små lådor av allt möjligt. och det är lika roligt varje gång när man hittar saker man totalt glömt bort.

som min autograf jag fått av orlando bloom. jag& josefin bestämde oss en gång att skriva ett brev till den då snyggaste personen vi visste, det vill säga legolas.  vi fick svar också. och jag vägrar än idag tro att den är annat än riktig. så vi snackar inte om det.

jag har också hittat en bild på min konfirmationsgrupp i polen. när vi var i någon saltgrotta av något slag. alla är så fruktansvärt söta. jag är en riktig tuffing med mina mp3-lurar i öronen och alla ser så små ut så det känns inte som att det faktiskt var vi. vi kändes så mycket större och coolare.

annars har jag bara bakat idag. bakat och lyssnat på john mayer och lite maria mena.


en djävla blandning alltså

that motherfucker got old

ni kanske inte gillar det här som jag skriver om. men det gör jag. så jag tänker inte ens fråga folk vad det är ni vill läsa om här, i MIN blogg. he he. elak är jag. det vet jag redan, det behöver ingen påpeka. men jag tycker ni ska kolla in dessa intervjuer oavsett om ni älskar eller hatar mig, gerard way, musik, snö, vatten, vad fasen som helst. you might actually like it.

jag tycker i alla fall att intervjuerna är så fina, och jag skulle kunna kasta en snöboll på obama eller äta ål, bara för att få byta plats med journalisten. men en vacker dag, då jäklar ska ni få se på saker.




higher heels and lipstick napkins

jag råkade hitta en gammal låtlista på itunes. och gud vad bra musik det var. jag blir nästan alldeles nostalgisk. jag har därför gjort den här för att ni ska få veta hur bra musiksmak jag faktiskt har. creds till moi, tack.

jag hittade också en del underhållande kommentarer angående "emo". jag tänker inte ens gå in på ämnet. jag blir bara frustrerad och arg och allt dåligt, för jag förstår inte kopplingen mellan död och blod och underbar musik. kalla mig korkad. det är i alla fall skrattretande att läsa kommentarer av personer som mest troligt lyssnar på just de banden man nämner som "emo" i forumet, och försöker bevisa för sina vänner som också lyssnar på musiken, men inte vågar erkänna det för sina vänner, att han inte lyssnar på "emo". konstig mening det där, men jag hoppas ni förstår.

dont ever put punk with emo, emo is for slit the wrists faggots who cry

det är fruktansvärt roligt att dessa, tja, låt oss kalla dom idioter, inte verkar ha någon alls kunskap inom musik, men ändå vågar uttala sig i musikforum. hur kan man säga att emo inte utvecklades från punk?

knasigt det här alltså.

oj, jag hittade en ännu underligare:

MCR (My chemical Romance) are NOT an EMO band, Avenged Sevenhold might be but not MCR.

skrivarens kommentar under ovanstående citat löd: i'm listenin to MCR right now actually.
verkar inte det här konstigt? han vägrar medge att MCR,just för att han lyssnar på dom. varför är det dåligt?
nu blir det här inlägget jätte töntigt, och det finns säkert inte en själ där ute som bryr sig ett piss om det. så jag ska sluta nu. hejdå.





how's it cookin, goodlookin?

jag dödar tid med att sitta och bedömma folks utseende. sjukt töntigt. men rätt kul, faktiskt.
ibland måste man dock välja mellan pest eller kolera. och andra gånger är det som att välja mellan johnny depp och heath ledger = sjukt svårt.
andra gånger så kommer sådana här självklarheter upp:



kan folket gissa vilken som föll mig i smaken?

är det du som är söt, eller har jag fått en sockerbit i ögat?

hela min familj sitter framför dansbandskampen just nu. (go playtones). min bror frågade nyss: alltså.. den där magnus carlsson, har han pojkvän nu eller?
vi diskuterade ett tag, och kom inte fram till ett svar.
efter det så utbrister han: alltså.. det finns verkligen ingen som patrik. han är så otroligt söt.
alla kollar undrande på honom.

jag har inget emot homosexuella alls. det är bara det att min bror är världens "macho"-tönt med piercat ögonbryn och tjejer hemma här varje helg. han är den som skriker bög till alla och som har mardrömmar om transor.

det hela var faktiskt riktigt underhållande.

and baby here we hug again

älskade, älskade jullov. jag älskar dig redan så.

torsdagen spenderades hos frida, fredagen hos kusiner som barnvakt.
det är allt ni behöver veta. typ. kul uppdatering!


jag ger er i alla fall en bild på värdinnan i torsdags och nån random

mer bevismaterial
















polen, fall out boy, ronaldinho, umeå open, ja, en härlig blandning helt enkelt

tidn ba flyg ivääg

det här är ett bevis på att tiden går fortare än jag vet inte vad. det känns verkligen som att bilden togs igår. kanske i förrgår, men inte alls för så många år sedan som det faktiskt är. det var första gången vi träffade natali, och det var hos lina. vi dansade tryckare i vardagsrummet och lekte massor. åt gjorde vi också. sen minns jag inte så mycket mer.

men det är också ett bevis på att jag haft rätt långt hår, och att jag faktiskt ägt ett par röda byxor.  det är ett bevis på att larssons hår inte är så särskilt långt nu mera, och ett bevis på att pojkarna en gång i tiden faktiskt varit söta.


the false message

nu har jag bestämt mig för att ta en paus med boken. bara ett litet,litet tag. allt för många dör.
på tal om något helt annat än irland under 40-talet, så kan jag ju dela med mig av ett klipp min vän sarah skickade mig igår. någonstans där vid 1.40 så är det ju ett antal snyggingar i publiken. hardcore är vad vi är fan.



dock är det sjukligt synd att alla som faktiskt är underbara förstör så mycket. jag blir bara arg och sur och förbannad och grymt frågande när jag tänker på det. varför, varför? varför?
jag kan i alla fall säga att det var kul så länge det varade, hell yes.

men nu gör vi slut. och det är helt ert fel.

you'll die for ireland, won't you boys?

om 4 minuter har jag läst min engelskabok i precis 3 timmar. och jag är fast nu.
bara för att jag är en sucker för hemska barndomsminnen och sad songs.

"the moon is so bright i can look down the field and see the things called cows and sheep and i wonder why they don't go home".

100 sidor klara, 300 to go. heja fanny.


väntar på spöket

kvällen har jag spenderat med pepparkaksglass, navy cis och felsms, som kanske är en av de roligaste sidorna ever.

Till: Maria
Sms: Tjena! Läget?? Haha Jag står utanför Mcdonalds och väntar på spöket som jag träffade på krogen igår :-P
Svar: Va?

Förklaring: Detta hamnade inte hos min kompis Rikard utan hos tjejen jag skulle träffa.


how she meet morgan

jag är partysugen. fest någon?




just a lullaby

just nu lyssnar jag på jason mraz. och då menar jag inte den fejkade, sell out-mraz, utan den riktiga, gamla jason. han som man tyckte om för att ingen annan hade någon aning om vem han var. nästan.
jag lyssnar i alla fall på sleeping to dream, live versionen som finns på min spotify-playlist.

vad jag ville säga är att jag och sofia haft vår málaga-tripp bokad i 65 dagar. dock har inte allt varit helt klart, så vi har ikväll bokat både inrikesflyg och sett till att vi får oss en natt i stockholm dagen före vi lämnar detta hemskt kalla och tråkiga land.

det var ungefär allt jag ville säga at the moment

ullared nu. peace och puss på mattix


älska bilden. visst är jag söt?


boys in the girls room

jag undrar en sak.. är det bara jag som blir jätte glad av melody clubs reklam på spotify? alltså: heeej, det här är kristofer från melody club.

jag börjar i alla fall skratta varje gång högt för mig själv. tummen upp.


på tal om myspace once again

jag vet inte riktigt om det här mailet var menat som seriöst. fast, det måste det ju vara, eftersom den här människan startat en webbsida. ni kan få läsa det:

Hej till alla här. Swedish text.

Jag kontaktar så många jag kan och helt ärligt förmedlar om denna fakta, så att alla
som helt rätt följer sin helt rätt för alla känsla ska fortsätta att göra så helt rätt för
alla de känner de kan göra helt rätt för alla här i verkligheten.

Och jag vet att detta nu innan verkligheten helt rätt bevisat sig för alla ska kunna tyckas att jag
låter som en galning när jag förmedlar om denna fakta om verkligheten, med vad jag kommer göra.
För det är bara galningar som sagt något som i närheten låter som det som jag
kommer helt rätt göra, jag vet att jag furst nu innan detta har skett så här
helt-rätt som detta kan ske för allas bästa så ska det låta som jag kan vara galen.
Och jag lovar att jag har varit hos flera olika psykologer och rehabiliterat, och ingen
av alla dom har sagt att jag är eller kan vara galen. OK

Och jag lovar att allt jag förmedlar om är helt
ärlig fakta jag vet helt 100% säkert. OK

From the creator and owner of: http://www.dennisinthereality.nu/


jag förstår inte alls grejen? alltså, jag sitter och skrattar högt för mig själv för att jag inte förstår vad det är han vill säga. jag kanske är trött, eller korkad. men jag förstår ingenting, ingenting alls. snälla berätta om ni fattar något alls.

kolla kolla


en mörkhårig ung(yngre) snygg paradise- cimon.
de'ni!

han gjorde det igen

denna scen utspelades just precis för ca 2 minuter sedan, här, i vårt kök.
jag hade rostat en macka, och satt mig framför tvn i väntan på att den skulle bli klar, då jag hör min bror.

anton:  alltsååååå,,, nåns mackor är klara
anton: hallååå,, fanny? är det dina?
jag: nej, det är spöket labans
jag börjar smöra ena mackan då han utbrister
- MEN TA DOM INTE DÅ!

ni kanske inte förstår, men kul var det i alla fall.


min korkade bror i thailand typ igår

kenza säger att söndagar är roliga

och det gör jag också. jag har till exempel åkt rymdskepp idag.




men hur är det enligt wikipedia?

Restaurang Waldorf, Luleå

En kille ~20 står med en pojke ~5 framför ett akvarium och tittar på fiskarna.
Killen: Det är precis som på Facebook, man matar fiskarna så blir de större!


it's only rock n roll

den här dagen går ju verkligen inte fort. kan den inte ta slut snart? allt jag gjort hittills är att stiga upp, sätta mig vid datorn och här sitter jag nu fortfarande. och klockan är bara 3. jag har inga planer på att göra något annat heller. konstigt det här alltså.  men, jag sitter faktiskt och uppdaterar min älskade spotify-playlist.
galet bra musik alltså, helt ärligt.

he he.


oh how i hate this town

jag har suttit och knåpat ihop en spotify-playlist, som är utöver det vanliga.
det är något extra. den innehåller lite av allt av det bästa. inte en enda dålig låt finns.
och låtarna är underbart vackra och det här är vad jag lyssnar på now a days.
om ni säger att det något annat än underbart måste ni lida av något allvarligt fel.
allt ifrån isak strand till damien rice och kings of leon till maria mena finns.
ni måste checka alltså. den är som sagt inte att leka med.



på tal om myspace

ja, på tal om myspace så kände jag mig lite populär när jag checkade mina senaste besökare.
isak strand, amber oak, 8 steps to perfection, mikael novac, ja, ni kan ju bara konstatera att jag är cool.


turn of seasons

idag är jag ensam hemma. hela dagen, hela kvällen. för evigt. inte riktigt, men länge i alla fall. som bevis på att jag blivit alldeles för vuxen, städar jag just nu hela huset, har en tryffeltårta i ugnen, lyssnar på lite blandade gamla godingar och är bara allmänt duktig, istället för att styra världens kalas med fylla och spyor överallt.

d u k t i g. gammal. kanske tråkig. men duktig.

jag har btw upptäkt att Amber oak finns på spotify! lyssna! jag slängde även iväg en kommentar på myspace inatt, om hur awesome jag tyckte de var igår kväll. jag fick ett svar av jim morrison himself, där han tackade och tvingade mig att komma på onsdag, då dom spelar på hamnmagasinet. jag skulle även dra med alla mina vänner.
så, joina?

nuuuuuuuuuu ska jag vara duktig igen och sluta babbla och börja diska. HEJ


vissla för alltså ni behöver inte respektera honom så

ikväll har jag, som sagt, varit på deportees med min vän frida.
deportees är, om ni nu inte vet det, från samma håla som mig själv. nästan samma gata till och med.
därför blir jag extra glad då hela publiken ställer sig upp från sina säten på sagateatern, för att försöka visa sin uppskattning i slutet av konserten. jag menar, pojkarna är ju praktexemplar på att det faktiskt går att göra något av sitt liv, fast man kommer ifrån vindeln.

allt var verkligen perfekt: kanske världens bästa platser, underhållande sällskap, snygg(!!!!!!) publik, underbara förband (amber oak var kanske något lite extra, med jim morrison jr som frontman blev jag totalt förtrollad), skön stämning och ett alltid lika klockrent deportees.

5 av 5 toasters. lätt.



fan vad vi är kristna

städ, städ, städ. jag har äntligen tagit tag i mitt liv. det har jag egentligen gjort hela dagen. endast 2 förbaskade julklappar kvar nu, och några få, ynka, enstaka kronor fattigare. eller?

jag har i alla fall ändrat textstorleken för er blinda satar som inte kan läsa ordentligt. jag nämner inga namn, men jag har fått klagomål av bland annat tant martha, tant sofia, tant saga och tant frida.

nu har jag i alla fall gjort min goda gärning för idag.
nu: back to the städning med mina älsklingar, det vill säga pojkarna i simple plan.
ni får säga vad ni vill om dom. jag bryr mig sååååhääääär mycket ><. det vill säga inget alls.
för dom är mina favoriter, har alltid varit och kommer alltid vara. live with it.




jag ber om ursäkt med det där som hände med sprutet

jag har varit allmänt dryg idag. det finns fler än en person som kan intyga detta. om ni nu av någon anledning inte tror mig. om ni nu läser min rubrik, så, märker ni att jag fortfarande är "le" som vi säger här i skogen.
det jag menar är att jag är ledsen att jossans dator är kletig. ok? det var inte mitt fel. det var egentligen terjes, sagas, sofias, fridas, leffes och josefins fel. allas fel utom mitt. ok?

intressant inlägg, huh? ingen bryr sig ju ändå? ELLER? VA? lever ni? snälla svara ja. det hade varit ganska olustigt om ni svarade nej.. spöken alltså. inte ok.

här kommer två random:iga bilder.
en på världens snyggaste sångare
och en på sveriges snyggaste skådespelare någonsin. tänk er han med lite glass på.
låt mig presentera john mayer och frank wagner




who is gonna meet me on the other side

jag sitter här, blir lite störd av att det bara är snoris som kommenterar mina inlägg. speciellt då jag faktiskt har besöksrekord just nu at the moment.

dock så gillar jag frida litegrann. hon fick mig att beställa biljetter till deportees. på fredag smäller det, hörrnenini. det kommer att bli magiskt och underbart och alla vackra ord man kan komma på.




ta mig tillbaka till sommar varm öl och fina norrbaggar

det var som en gåva från ovan. på min jakt efter mina 300 vänner på facebook (som jag nu överskridit), la jag till en barndomsvän. på hennes profil såg jag en vän hon hade, som hette john omix mikael, det vill säga en av norrmännen jag och sofia spenderade våra roligaste dagar med i somras, i piteå. jag blev jätte glad. vi pratar nu. han planerar en umeå-resa och det här känns riktigt, riktigt kul. jag vill ha sommar, sommar, sommar.

O M M I X säger:
hej:) ja, pdol :)

fanný säger:
nemen så trevligt! :)

O M M I X säger:
jeg skulle komme til umeå den her helgen men kunne ikke:( Vet du hvem Nilla er? han blonde duden som var med oss..? har du msn btw? kan hende jeg må på job i slutten av uka,hvis ikke så reiser jeg til gran canaria:)
Heheh,ja det er det ;p randig trøja? hva er randig?:p han er litt chubby og halv blond,whatever men han har reist til umeå:)


snart blir det en repris av dagarna i piteå. jag känner hur min hjärna vill prata norska, men det går som inte. det låter som.. som dålig norska, helt enkelt. eftersom jag inte kan snakke norsk.




nu kan du få mig så lätt

det här är det absolut finaste jag vet. jag vet inte hur många gånger jag sett just denna video genom åren. fler än man kan räkna i alla fall. det är så vackert och just nu vill jag stå där längst fram& skrika& gråta & skratta & ta på håkan.


let's get down and freaky baby

jag vet inte vad jag är på för humör idag. det är något konstigt. typ sen jag började på midgård för cirkus 1½ år sedan så har jag mest klagat på att det är alldeles för mycket läxa, en hel del snobbar och väldigt mycket pluggande, bara. dock så har jag alltid tyckt om min klass supermycket, och jag fullkomligt älskar spelningarna i kafeterian och projekten i valhalla.

jag tänkte bara att jag ville säga det. så om det finns någon osäker liten 94:a som läser detta så ska man absolut inte tveka att välja midgård. det är verkligen hur fint som helst. och mysigt. jag menar, ett avsnitt av sunes jul per dag fram till jullovet är inte att leka med.

tove,mates of mine, robert kragh till melodifestivalen (inte för att lovestoned är det hippaste bandet, men själva kragh har jag däremot ingenting emot). vad mer begär man?





h81 snap placket jacket $46.90

för ett tag sedan hade jag 275 vänner på fejjan, det vill säga facebook. jag bestämde mig för att jag inte kunde vara nöjd med mitt liv före jag kommit över 300-gränsen. nu är jag på god väg. 296 står siffran på nu. 4 to go. jag har addat allt ifrån gamla barndomsvänner till halvkändisar och gamla fotbollsspelande idioter. det är mycket jag fått lida mig igenom. men snart är jag där: 300 vänner = ett värdigt liv.

tack& bock

p.s den lätt snyggaste människan just nu är cimon lundberg. jag blir nästan helt till mig när han dyker upp i rutan. grr. d.s



p.s 2, just nu fick jag ett mail om att en människa accepterat min vänförfrågan på facebook. 297 alltså. d.s

dear mr president you'd never take a walk with me

jag brukar i vanliga fall inte tycka om söndagar eller vindeln eller saffran.
men idag känner jag att det inte är någon vanlig dag.
jag tycker om det här. det är snö ute i massor, och det snöar fortfarande. jag har varit ute& gått en långpromenad med vovven och nu sitter jag framför project runway och önskar att jag också var begåvad.
snart så tänker jag gå upp de 23 stegen i vår fina trapp, för att sätta på vattenkokaren och göra mig en kopp saffran-apelsin-granatäpple-te. med farmor&farfars honung.

den här söndagen har varit helt okej, helt enkelt. kan bero på att jag fördrivit tiden då jag inte promenerat eller druckit julmust, med att glo på bland annat hitlers helfer season 1 och season 2, bland annat om mengele, göring och bormann. just nu tankar jag occult history of the third reich. kalla mig nörd. jag tål det.

















just nu känner jag sånt sug att gadda mig. något så oerhört. och idéer har jag massor av.
här finns sjukt mycket fint.



han var ingen snabbtänkande knöl

En tjej ~25, en man ~55 och en engelskspråkig kille ~25 står vid de olika potatissorterna.
Killen: Which kind of potatoes should we get?
Tjejen pekar på den fasta potatissorten.
Mannen: The fast one…
Han pekar menande på fasta potatissorten.
Mannen: Alltså jag menar… it´s fast.
Han blir tyst och funderar febrilt.
Mannen (nöjt): Jag menar QUICK! Take the quick potato!

jag skrattar nå se fruktansvärt. det finns ingen hejd. the quick potato. ser ni det inte framför er? sjukt roligt! haha.
jag har inte stigit upp ur sängen än, men nu ska det bli ändring på det. frukost here i come. 13.37 och allt. elit.

ge mig solen så ska jag hälla ner den i en pool och simma längd efter längd och växa mig stor

dagarna verkligen bara flyger förbi.
nyss var det 14/3 nollnio och jag och frida bråkade med bitches och hängde med underbara partytaggande göteborgare. mates of mine spelade sin sista spelning i umeå för ett tag, och jag fick med mig en jävligt spec preview av magic box's nya skiva.
nyss känns det som att det var skolavslutning, och fina linda sprang ut genom de stora dörrarna på midgård. två år kvar, två år kvar, skrek alla onyktra snygga treor. alla spiknyktra ettor skrek: arbetslös, tjalala.
och det känns som det var nyss jag och sofia drack hemkört vin med modeller ifrån norrköping i något tält i piteå, snackade lite norska och dansade med promoe, timbuktu och hassle.

tiden går sjukligt, ofattbart fort. alldeles för fort, för att vara ärlig. snart sitter jag där, en 70-årig kärring med kanariefåglar i burar och kanske någon katt här och var. hemskt.





summer
weheartit

RSS 2.0